Fantastische DHZ kunstgrasprojecten die je ruimte opfrisssen.
geschreven op 13 September 2016

Als je op zoek bent naar een goedkope en gemakkelijke oplossing om de look and feel van je interieur te veranderen, dan hebben wij alvast enkele ideeën!

Scroll naar beneden en bekijk enkele doe-het-zelf projecten. De groene kleur zal een groot verschil maken in je interieur, bovendien creeër je een relaxe, warme, comfy sfeer. 

Het open loft gevoel, dé trend van 2016, maar in 2017 kiest men toch terug om de ruimtes wat op te splitsen, ideaal dus om een muur met kunstgras te bekleden. Een gemakkelijke manier om een frisse, rustgevende sfeer te scheppen. Voeg extra licht toe als finishing touch.

Ziet je ruimte er saai uit? Met kunstgras maak je met weinig moeite een groot verschil. Al eens gedacht aan een accentmuur? Ideaal ook om een kantoorruimte op te frissen.

Of eventueel het saaie tapijt vervangen door kunstgras? Kunstgras wordt ongetwijfeld het gespreksonderwerp, perfect als statement.

Decoreer de feesttafel met een loper in kunstgras. Iedereen zal weg zijn van deze creatieve invulling! Voeg extra bloemen toe en decoreer je woning met kunstgras. Ideaal wanneer de lente voor de deur staat!