Kunstgras aanbieding
geschreven op 05 October 2020

Er zijn heel wat vooroordelen wanneer het over restpartijen kunstgras gaat. Het is een misvatting dat deze stukken van mindere kwaliteit zijn. 

Kunstgrasresten ontstaan wanneer grote rollen kunstgras versneden worden, bijvoorbeeld wanneer een klant de afmetingen van zijn bestelling verandert nadat ze reeds werden gesneden. Er is dus geen verschil met de restanten die op onze actie pagina worden aangeboden. De kwaliteit is dezelfde - het gaat om ongebruikte stukken. Het enige verschil is wel de prijs - goedkoop kunstgras met grote korting!

We werken rechtstreeks samen met de fabrikant om de beste prijs voor onze klanten te garanderen en kopen bijgevolg in bulk in. Wanneer we deze bestellingen ontvangen, komen ze in grote, volle rollen aan. Elke keer dat een klant via onze webshop bestelt, snijdt ons team deze grote rollen op de gewenste maat. Wanneer we tegen het einde van een rol komen, wikkelen we deze in en wordt het een reststuk. Sommige restanten zijn dan weer beschikbaar omdat een klant last-minute zijn afmetingen wijzigt. Deze rolletjes worden reststukken en zijn klaar om verkocht te worden aan een gelukkige klant! 

Op het einde van het seizoen worden de reststukjes mooi opgelijst en kunnen we deze dus goedkoop aanbieden. Niet alle restanten zullen meteen voldoen aan je gewenste afmetingen of behoeften, maar omdat ze reeds werden versneden, verkopen we ze op deze vaste maat - dit kunnen we dus niet veranderen. 

Zijn deze rollen beschadigd? 

Nee, het gaat om voorgesneden rollen in specifieke afmetingen.

Kan ik meerdere restanten bestellen van hetzelfde gras? 

In theorie wel, we raden dit echter niet aan als je een groter oppervlak te bekleden hebt. Zoals alle vloeren en tegels, wordt kunstgras in batches geleverd. Hierdoor kunnen er kleine kleurverschillen zijn per batch.