Kunstgras, hoe moet ik nu kiezen?
geschreven op 14 January 2015

Als medewerkster van de klantendienst krijg ik vaak de vraag, welk kunstgrasproduct moet ik nu kiezen voor mijn tuin of terras? Om u op weg te helpen hierbij een korte uiteg tussen de verschillende soorten grasmatten.

Waarom kunstgras? Als u deze vraagt stelt aan particulieren dan is het antwoord in de eerste plaats minder onderhoud, het moet er ook natuurlijk uitzien en ten derde het is en blijft een investering, dus ik wil dat het een lange levensduur geniet. Met deze ervaring hebben wij een eenvoudig criteriasysteem uitgewerkt dat u telkens naast onze producten kan terugvinden.
We geven dus per product meteen een antwoord op al uw vragen! M.a.w. Is het huisdiervriendelijk? Kunnen mijn kinderen op kunstgras spelen zonder zichzelf pijn te doen?
Maar ook praktischer gericht: Hoeveel garantie heb ik op mijn kunstgras? Wat is de levensduur van kunstgras?
 
We leiden hieruit af dat al onze producten zorgen voor een minimum aan onderhoud. Het uitzicht en de toepassing zullen u zeker verder kunnen helpen.