Onze kunstgrasproducten
Kunstgras.be - Comfort

Comfort

€ 8,99/m²

€ 10,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Blaze

Blaze

€ 9,99/m²

€ 11,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Relax

Relax

€ 12,99/m²

€ 14,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Henley

Henley

€ 14,99/m²

€ 18,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Solution

Solution

€ 16,93/m²

€ 21,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Spring

Spring

€ 16,99/m²

€ 18,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Lagoon

Lagoon

€ 18,99/m²

€ 22,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Horizon

Horizon

€ 21,99/m²

€ 24,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Breeze

Breeze

€ 24,99/m²

€ 26,99/m²

KOOP NU

Kunstgras.be - Willow

Willow

€ 29,99/m²

€ 32,99/m²

KOOP NU

Kunstgras kopen

Koop onze kunstgrassen voor al jouw residentiële en commerciële kunstgrasinstallaties online. Kunstgras.be is dé beste keuze zowel qua klanttevredenheid als prijs.

Of je nu kunstgras zoekt voor een een grote ruimte of eerder een smalle strook, we zorgen voor een duurzaam, kwalitatief kunstgras tegen een concurrerende prijs.


Wat kost kunstgras?

De prijs en de kwaliteit hangt af van de hoogte, de dichtheid en het gebruikte materiaal. Hoe langer het gras, hoe duurder. Maak de juiste keuze in functie van jouw wensen bij Kunstgras.be, nu reeds vanaf 8,99€/m².

Ons kunstgras wordt geleverd op rollen van 2 of 4m breed. De lengte snijden we op maat. Ook voor kleinere projecten kan je dus bij ons terecht.

Kunstgras zelf leggen

Als je het zelf aanlegt, bespaar je geld, waardoor je eventueel een groter budget kan spenderen aan een luxe, kwalitatieve grasmat. Kunstgras zelf leggen is niet zo moeilijk, maar het wordt wel lastig als het een grote oppervlakte is en je niet de juiste machines bezit. 

Voor het leggen van kunstgras, zijn de juiste accessoires onmisbaar. Kunstgras.be heeft alles wat je nodig hebt om je gazon te transformeren in het prachtige gras waar je altijd van gedroomd hebt!


Welke ondergrond is geschikt?

In principe voelen kunstgrasmatten zich het meest thuis op een zandbed dat ongeveer 5 centimeter dik is. Als dat niet mogelijk is, zijn ook tegels of bankirai prima. Zorg er wel voor dat het regenwater voldoende makkelijk wegloopt en dat de ondergrond vlak en egaal is. Oneffenheden zorgen voor hobbels in de grasmat.