geschreven op 23 May 2019
Wij zijn gesloten op donderdag 30 mei (Hemelvaart) en maken op vrijdag 31 mei de brug. Geplaatste bestellingen zullen terug opgevolgd worden vanaf maandag 3 juni 2019.

Wij wensen jullie alvast een aangenaam, verlengd weekend!

Het Kunstgras.be team.


geschreven op 27 February 2019

Wil je meer van jouw tuin genieten en er minder in werken? Dan is kunstgras een perfecte oplossing. Het onderhoud aan jouw gazon is minimaal en je kan jarenlang genieten van een prachtig groen grastapijt. Kunstgras kopen is daarentegen minder eenvoudig, omdat er zoveel verschillende producten en aanbieders zijn.

Wij werken al vele jaren in het kunstgras, en weten precies waarop je moet letten bij de aankoop ervan. Wij zorgen voor een perfect en persoonlijk advies, zodat je geen spijt zult krijgen. Wij geven 10 jaar garantie en zijn pas tevreden als jij dat bent! 

Welke types kunstgras zijn er te koop?

Het Kunstgras.be gamma heeft verschillende kwaliteiten met ieder zijn specifieke eigenschappen, vezellengte, dichtheid en prijs.

Wanneer je kunstgras gaat kopen is de prijs een belangrijk onderdeel.

Maar stel gerust ook volgende vragen:

  • Is het product sterk en veerkrachtig?
  • Komt de vezel mooi overeind wanneer er gewicht heeft opgestaan?
  • Heeft het gras meerdere kleuren om er natuurlijk uit te zien?
  • Hoe ga ik het kunstgras gebruiken? Spelen er dagelijks kinderen op , of is het een siergazon?

Wat heb je nog meer nodig?

Voor het perfect leggen is niet alleen kunstgras nodig, je hebt daarnaast ook volgende zaken nodig, deze kunnen wij uiteraard ook leveren:

  • Bevestigingsmateriaal
  • Lijmband voor maken van naden (verlijmen van 2 of meer stukken)
  • Drukverdelend geotextiel

geschreven op 30 September 2018

Extra korting op kunstgras. Doe nu voordeel. Vraag naar onze restanten en krijg tot wel 25 % extra korting op jouw kunstgras.

Zo heb je toch een lagere prijs en boet je niet in op de kwaliteit van jouw kunstgras!

Met enige regelmaat hebben wij extra stukken in SALE. Daarnaast nemen wij afscheid van de laatste meters kunstgras van de Hills collectie 2017. Kwalitatief hoogwaardige producten tegen BUDGET prijzen. Informeer naar de mogelijkheden!

Alle soorten kunstgras voor jouw siergazon, speelweide, landelijke tuin of modieuze tuin! Allemaal met KORTING oplopend tot wel 25%.

OP = OP ! 


geschreven op 07 May 2018
Wij zijn gesloten op donderdag 10 mei (Hemelvaart) en maken op vrijdag 11 mei de brug. Geplaatste bestellingen zullen terug opgevolgd worden vanaf maandag 14 mei 2018.

Wij wensen jullie alvast een aangenaam, verlengd weekend!

Het Kunstgras.be team.


geschreven op 13 April 2018

Kleine tuinen lijken op het eerste zicht misschien niet aantrekkelijk bij de aankoop van een woning, maar wees gerust, er is genoeg om van te genieten!

Naast het weinige onderhoud, heb je niet veel geld nodig om ze er goed uit te laten zien! Met een beetje creativiteit kan je een tuin hebben die net zo mooi is als een grote tuin. We hebben alvast even onze favoriete ideeën verzameld:

Ga voor kleur.

Denk aan je tuin als een verlengstuk van het huis, een extra kamer om te versieren.

Verf je hek of buitenmuren. Een verflaag in een levendige kleur geeft je een fris en rijk gevoel.

Potten zijn perfect voor in de tuin van een huurwoning of een tuin waar geen bloembedden voorzien zijn. Vul de potten rijkelijk met véél planten in verschillende hoogtes en texturen.

 

Light it up!

Speel met licht, een snelle en gemakkelijke manier om je tuin te transformeren. Naarmate de nachten warmer worden en we meer en meer tijd buiten willen doorbrengen, kan extra buitenverlichting een aangename toevoeging zijn. Sprookjesachtige lichten, lantaarns of touwen, er zijn genoeg opties.

 

Verruim.

Een eewenoude truc die er altijd geweldig uitziet, is een spiegel. Het helpt het licht te weer kaatsen, maakt de ruimte licht en helder en geeft de illusie dat de ruimte groter is. De positionering van een spiegel is cruciaal, omdat je niet wil dat de zon in je ogen schijnt of je kunstgras verbrandt. Of je nu kiest voor een lange, rechte spiegel met een moderne, stedelijke look of je gaat voor iets meer sierlijks, een spiegel kan echt je buitenruimte open trekken.

Hou het gezellig.

Kleine tuinen zijn gezellig, zorg ervoor dat je tuin als een woonkamer in de buitenlucht is en kies voor meubels in bankstijl. Stapel ze hoog op met dikke kussens en zachte dekens, neem wat buitenspeakers en installeer een vuurkorf als je de ruimte hebt.

 

Beplanting.

Een levendige muur is een geweldige manier om je tuin er weelderig en vol te laten uitzien met planten, zonder waardevolle zitruimte in te nemen. Een zelfvoorzienende, verticale tuin wordt meestal bevestigd aan de muren van een gebouw. Hou het simpel en ga voor potten die je aan de muur hangt, of hang wat planken op om je planten te laten opvallen.

 

Waar je ook voor kiest, het wordt zeker een geslaagde update van je ruimte! Met slechts een paar tips en tricks kan je jouw tuin transformeren en de manier waarop je deze gebruikt compleet veranderen.